top of page

Paardenfotografie en hondenfotografie aanbod

Fotoshoot met je hond Loon Op Zand Tilburg Breda Eindhoven

Uitgebreide fotoshoot op een prachtige natuurlocatie  of ga voor urban in een stad met diverse moderne of monumentale settings, professionele voorbereiding en begeleiding van een ervaren hondenfotograaf, gratis gebruik van fotografielijntje, extra foto's of reels nabestellen is mogelijk, foto's worden binnen 4 weken geleverd, keuze uit 2 pakketten.

Bembregts fotografie paardenfotoshoot Loon Op Zand Eindhoven

Uitgebreide fotoshoot op een prachtige natuurlocatie met diverse settings, professionele voorbereiding en begeleiding van een ervaren paardenfotograaf, gratis gebruik van fotohalsters, keuze uit diverse jurken, extra foto's of reels nabestellen is mogelijk, foto's worden binnen 4 weken geleverd, keuze uit 3 pakketten.

Wedstrijd reels videograaf dressuur springen eventing Bembregts Fotografie

wedstrijd videografie

Tegenwoordig zijn reels dé manier om gave content van paard en mens te delen op Social Media. Speciaal voor die fanatieke sportruiters is het ontzettend waardevol om een reel te kunnen bestellen van hun wedstrijden. Zowel voor spring-, eventing als dressuur evenementen ben ik te boeken als videograaf. Ik vraag hiervoor een dagvergoeding + reiskosten, de deelnemers kunnen na afloop een reel bij mij nabestellen via flyers en de handige bestelpagina.

bottom of page