top of page
DSC_1542-1nieuw2;3.png

Edit Tutorials

In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen werkwijze in Adobe Photoshop ontwikkeld. Je leert die enkel en alleen door gewoon zelf aan de slag te gaan, allerlei trucs en tools uit te proberen en door te investeren in fijne edit tutorials of cursussen. Met mijn edit tutorials hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan jouw nabewerkingsproces en leer ik jou hopelijk nieuwe handelingen. In de komende tijd zal dit aanbod in tutorials steeds meer uitgebreid worden.

In mijn edit tutorials laat ik je o.a. zien hoe ik gebruik maak van de selectietool en maskers, hoe ik het model lichter maak, hoe ik de kleurensfeer bepaal, hoe ik een lichtbron en vignet toevoeg etc. Je krijgt dus enorm veel informatie, handige trucs en tools over het werken in Adobe Photoshop en Camera Raw. Je kunt de nabewerking gelijk proberen toe passen op één van je eigen foto's zodat je direct resultaat ziet en jouw eigen foto kan publiceren.

Om jou een wat betere keuze te kunnen laten maken in welke tutorial het beste bij jouw voorkennis en ervaring in Photoshop aansluit geef ik bij ieder aanbod een inschattingsniveau aan.

BEGINNER      *

GEVORDERD   **

EXPERT         ***

Wanneer je een beginner bent raad ik je aan om te beginnen met de tutorials met één of twee sterren. Ben je al verder gevorderd en wil je meer uitdaging dan kun je het beste voor de twee of drie sterren tutorials gaan. Uiteindelijk is dit natuurlijk een inschatting en zal het per persoon verschillend zijn welke video bij jouw startniveau en ervaring past.

Let op: ik werk met Adobe Photoshop CC, en geen Elements!

Loop jij tegen het volgende aan?

Hierna heb en kun jij...

Reviews

”Ik vond de edit video’s goed te volgen. Het tempo lag goed en als een stap iets te snel ging, dan kun je gewoon even terugspoelen. Ik vond het heel fijn om Boukje haar workflow te zien in Photoshop, daardoor heb ik ook weer heel veel nieuwe dingen geleerd. Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is denk ik het werken met licht voor de magische sfeer. Ik was al een tijdje op zoek naar hoe ik dat het beste kon toepassen op mijn foto’s en door de edit tutorials heb ik weer heel veel manieren erbij geleerd! Ik raad deze tutorials dan ook zeker aan!”

Livhoomans.photography

All-inclusive edit tutorial bundel

”Ik vond alles heel erg duidelijk uitgelegd! Het tempo was rustig, er werd duidelijke instructies gegeven 🙂 Ik heb eigenlijk van alles wel wat geleerd, ik was echt net begonnen met photoshop dus dat kwam goed uit! Ik raad de edit tutorials zeker aan, vooral voor de wat beginnende fotografen met adobe photoshop. Ik heb er heel erg veel van geleerd zelf en ga dit zeker toepassen in mijn eigen foto’s!”

Memoriesbynaomi

Magical touch tutorial

bottom of page