top of page
DSC_4804-1websiteformaat.jpg

Boek jouw fotoshoot

DSC_2283-1website.jpg

Jana en If

"Na het ontvangen van de foto’s zat ik echt op een roze wolk!"

"De fotoshoot bij Bembregts Fotografie heb ik ervaren als super gaaf! Er hangt een fijne ontspannen sfeer en genieten staat centraal. Boukje geeft je fijne tips over je poses en heeft veel geduld als je paard even is afgeleid. De resultaten zijn echt fantastisch! Het was moeilijk kiezen tussen al de mooie foto’s. Na het ontvangen van de foto’s zat ik echt op een roze wolk! Helemaal aan het nagenieten van de shoot. Bembregts Fotografie is zeker een aanrader!"

Het is zover, je wilt jouw shoot gaan boeken!

1

Voorbereiding

Nadat ik jouw ingevulde boekingsformulier heb ontvangen zal ik binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je opnemen om de fotoshoot te plannen en samen voor te bereiden.  We kiezen een locatie, dag en tijd uit. Wanneer je een reels pakket hebt geboekt, bespreken we ook kort even de ideeën en het script voor de video's die we gaan maken. Nadat ik je heb gebeld ontvang je van mij alle afspraken, de factuur en een handige welkomstgids om jezelf tip top voor te bereiden in de mail. De betaling voor de fotoshoot dient vóór de aangegeven termijn op de factuur te worden voldaan. Je kunt mij tussendoor altijd bereiken via mail of WhatsApp als je later nog vragen hebt.

2

De grote dag!

De fotoshoot vindt altijd rond zonsopgang of vlak vóór zonsondergang plaats, dit zorgt namelijk voor het magische zachte licht in mijn foto's. Zorg dus dat je ruim op tijd op de locatie bent, want als de zon onder is, dan is de fotoshoot voorbij! Tijdens de fotoshoot geef ik je fijne  en duidelijke aanwijzingen en neem ik rustig de tijd voor jou en je dier. Paarden kunnen gebruik maken van mijn fotohalsters, voor honden heb ik speciale fotografielijntjes. Ik zorg voor voldoende afwisseling in poses, plekjes op de locatie, close-up foto's en foto's waar je helemaal op staat.  Tussendoor mag jij ook van kleding wisselen als je dat graag wilt. Mocht je een reels pakket hebben, dan film ik de haarscherpe professionele beelden van jou m.b.v. mijn videostatief.

3

Nabewerking en versturen

Nu begint voor mij eigenlijk nog het meeste, maar ook zeker een van de leukste werkzaamheden .. de selectie en nabewerking. Ik maak een selectie van de 75-100 mooiste, scherpste en beste kwaliteit foto's. Hieruit mag jij in een online uitzoekgalerij jouw foto's gaan uitkiezen.  Bij een reels pakket kies ik zelf de best gelukte videobeelden uit waarvan ik een prachtige reel ga monteren op de door jou uitgekozen muziek. 

Nadat jij jouw fotokeuze hebt doorgegeven ga ik aan de slag met de nabewerking. Iedere foto krijgt een nauwkeurige, professionele nabewerking in mijn eigen stijl. Zodra de foto's klaar zijn ontvang je deze via een handige WeTransfer downloadlink en op USB en fotoafdrukken in een uniek fotopakket bij jou thuis. 

Freddie en Bobbie

"Ze  was zeer geduldig met Bobbie wat ik heel fijn vond"

"Mijn fotoshoot ervaring bij Bembregts Fotografie was heel fijn. Ik had nog nooit een echte fotoshoot gedaan, maar Boukje wist me gelukkig gerust te stellen en te begeleiden zowel voor als tijdens de fotoshoot. Op de dag van de shoot zelf was regen voorspeld, maar helaas kon ik geen vervoer regelen voor een andere dag dus hebben we in overleg besloten de shoot toch door te laten gaan en het tweede gedeelte (met rijfoto's) later te plannen. Het was heel fijn dat dit gewoon kon. De foto's zelf zijn heel mooi geworden en ik kijk er regelmatig nog naar, ze zijn precies zoals ik het gewild had. Mijn pony, Bobbie, wilde op locatie niet zo graag stilstaan, maar ondanks dat zijn er toch hele leuke en mooie foto's uit gekomen. Ik zou zeker aanraden een fotoshoot bij Bembregts Fotografie te doen, Boukje is een hele fijne fotograaf die de tijd voor je neemt, met je meedenkt en je gerust weet te stellen dat alles gewoon goed gaat komen. Ook was ze zeer geduldig met Bobbie wat ik heel fijn vond."

DSC_6914-1website.jpg

Een shoot bij mij...

...vindt altijd plaats op een prachtige outdoor locatie bij mij rondom Eindhoven of een plek vlakbij jouw stal.

...vlak vóór zonsondergang of vlak na zonsopgang, zodat ik de foto's het mooie zachte licht krijg voor de perfecte sfeer.

...kan het hele jaar door worden geboekt. In de zomer staat de natuur volledig in bloei, maar in de winter heb je heel mooi zacht licht en soms ook kans op vorst en sneeuw op je foto! Of denk aan de herfsttinten in het najaar en bloesems in het voorjaar.

...kun je met meerdere paarden, honden of personen doen per fotoshoot pakket. Houd er wel rekening mee dat je dan minder lang de tijd hebt per persoon/dier.

...wordt verzet bij veel regen, storm, hagelbuien of extreem hoge temperaturen. Bij droog weer gaat de shoot altijd door!

...heeft altijd een hele gezellige, relaxte en gemoedelijke sfeer. Doordat ik dagelijks lesgeef op een middelbare school is het werken met en aansturen van mensen of een groep peanuts voor mij.

...vindt altijd plaats onder mijn professionele begeleiding met veel geduld voor jouw dier. Ik heb enorm veel ervaring met honden en paarden doordat deze altijd een onderdeel van mijn leven zijn geweest.

Tips voor honden baasjes

Oefen van tevoren commando's als blijf, zit, lig, pootje geven, zodat de fotoshoot voor iedereen prettig verloopt en je nog mooiere herinneringen creëert.

Tips voor paardeneigenaren

Zorg dat je paard al bekend is en ervaring heeft met het betreden van vreemd terrein. Doe dit eventueel met een touwhalster, zodat je paard hieraan gewend raakt.

Tips voor honden baasjes

Is jouw hond alleen een tuigje gewend? Oefen van tevoren ook alvast met een hondenlijntje om de hals, zodat de hond gewend is aan het fotografielijntje tijdens de shoot.

Tips voor paardeneigenaren

Staat jouw paard moeilijk stil? Geen probleem. Probeer van tevoren eens te oefenen met stilstaan op de wei, beloon je paard pas als deze enkele seconden stilstaat met een snoepje.

Het ontvangen en gebruiken van jouw foto's en reels

Al jouw uitgekozen foto's krijgen een professionele nabewerking in Adobe Photoshop en Camera Raw. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkelt waar ik heel trots op ben. Zo werk ik ook altijd het fotohalster en de het fotografielijntje helemaal weg uit de foto, zodat het lijkt alsof jouw dier helemaal vrij in de natuur staat. Je ontvangt de foto's met deze nabewerking in twee versies: met mijn logo in het klein en zonder logo. De foto's met logo zijn opgeslagen op webformaat en perfect voor het delen op Social Media. De foto's zonder logo mogen alleen gebruikt worden voor privégebruik, en zijn dan ook in hoge resolutie opgeslagen (groot formaat). 

De originele onbewerkte foto's zie je alleen in de uitzoekgalerij, deze foto's worden uiteraard niet mee verzonden met het eindresultaat. Je kiest als het goed is speciaal voor de stijl van een fotograaf als deze je aanspreekt. Deze stijl komt alleen naar voren in het eindresultaat na de nabewerking. 

Bij het reels pakket ontvang je de opgenomen video's in één of meerdere gemonteerde reels via een handige WeTransfer downloadlink. De reels worden gemonteerd in Adobe Rush op een door jou uitgekozen muziekje. Weet je geen liedje? Dan kies ik zelf een bijpassende uit voor je. Ik wissel verschillende beelden en snelheid van de beelden met elkaar af. Alle reels bevatten een transparant logo aan het begin en aan het einde van de reel.