top of page
Jana en If

Jana en If

"De fotoshoot bij Bembregts Fotografie heb ik ervaren als super gaaf! Er hangt een fijne ontspannen sfeer en genieten staat centraal. Boukje geeft je fijne tips over je poses en heeft veel geduld als je paard even is afgeleid. De resultaten zijn echt fantastisch! Het was moeilijk kiezen tussen al de mooie foto’s. Na het ontvangen van de foto’s zat ik echt op een roze wolk! Helemaal aan het nagenieten van de shoot. Bembregts Fotografie is zeker een aanrader!"

Cléo en Jiggle

Cléo en Jiggle

"Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Bembregts Fotografie. De fotoshoot verliep relaxt en Boukje geeft je handige tips, zodat je geweldige foto's krijgt. Ik heb meerdere keren een fotoshoot gedaan bij Boukje en iedere keer is het resultaat verbluffend! Het fotopakketje met de afdrukken van de prachtige foto's maakt het helemaal compleet. Ik zou Bembregts Fotografie zeker aanraden aan andere paardeneigenaren, omdat het een onvergetelijke ervaring is."

Lynn en Quick

Lynn en Quick

”Mijn fotoshoot ervaring bij Bembregts Fotografie was zeer goed. Ik heb nog nooit eerder een fotoshoot gehad, dus ik wist niet goed hoe en wat. Boukje heeft mij daar heel goed mee geholpen en ze was super vriendelijk. Het eindresultaat van de foto’s vind ik ook super mooi! Ze maakt de foto’s zelf wat donkerder en gaat ze tijdens het editen lichter maken waardoor je een echt sprookjes effect en warme sfeer krijgt. Dit vind ik zelf heel mooi. Echt een aanrader!"

Een fotoshoot plannen

Yes! Je hebt besloten om een foto- of videoshoot met mij te gaan plannen, maar hoe? Onderaan deze pagina staat het boekingsformulier dat jij in kunt vullen. Belangrijk is dat je eerst deze pagina goed doorneemt zodat jij perfect voorbereid bent op jouw shoot.

Wanneer je eenmaal bij mij hebt geboekt zal ik binnen 3 werkdagen contact met jou opnemen via jouw opgegeven telefoonnummer. We kunnen dan alvast even in een gesprek kennismaken met elkaar.

Samen nemen we even de belangrijkste informatie door ter voorbereiding van de shoot. We plannen samen een datum en spreken een tijdstip af. Jij hebt nog de mogelijkheid om vragen te stellen of jouw wensen uit te spreken. Geef het bijvoorbeeld op tijd van tevoren aan als je met meer personen, paarden en/of honden wilt shooten, daar komt namelijk meer tijd en geduld bij kijken. Na afloop van ons telefoongesprek stuur ik jou een e-mail met de afspraken, belangrijke informatie, welkomstgids en factuur. De factuur dient vóór de aangegeven betalingstermijn te zijn voldaan.

Zowel foto- als videshoots vinden bij mij in het voorjaar/zomer altijd vlak na zonsopgang of vóór zonsondergang plaats. Dan is het licht namelijk erg zacht en mooi, waardoor de beelden meer de magische stijl krijgen die ik wil creëren. Overdag tussen 11:00 en 18:00 shooten doe ik dus niet tenzij het de hele dag bewolkt blijft! In het najaar plan ik fotoshoots wel iets later in de ochtend of in de namiddag, omdat de dagen dan natuurlijk korter zijn. 

Let op: Als de foto- of videoshoot eenmaal gepland staat en een e-mail met bevestiging van de boeking + factuur zijn verstuurd kun je een shoot niet zomaar kosteloos annuleren of verzetten. Deze tijd in mijn agenda reserveer ik voor jou, en ik kan daar niet opeens andere werkzaamheden inplannen. Mocht je de afspraak willen verzetten dan zitten hier kosten aan verbonden omdat ik extra tijd kwijt ben om dat plekje weer op te vullen of klanten ben misgelopen die op dat moment ook een shoot hadden kunnen boeken. Natuurlijk geldt dit niet als de weersomstandigheden het niet toelaten (zie algemene voorwaarden).

Hondenfotografie Eindhoven
Paardenfotografie Eindhoven

Voorbereiding

Je hebt je shoot met mij gepland. Wat nu? Ik stuur jou in de bevestigingsmail ook een hele fijne 'Welkomstgids' toe, waarmee jij je perfect kan voorbereiden op jouw fotoshoot. In deze gids geef ik je verschillende handige tips ter voorbereiding van jouw shoot en geef ook advies over het kiezen van jouw foto's. Als je portretfoto's wilt maken kun je eventueel ook kiezen uit een van mijn prachtige lange jurken, dit wordt voornamelijk bij fotoshoots met paarden gedaan en zit bij het pakket inbegrepen. De jurken kun je ook terugvinden in de gids.

Honden

Wanneer je bij mij een fotoshoot voor je hond boekt is het belangrijk dat je hond van tevoren netjes geborsteld en eventueel gewassen is. Kleine stofjes kan ik natuurlijk wegkrijgen met Photoshop, maar dit kost altijd veel tijd en werk. Zorg dus dat je hond schoon, des te mooier worden jouw foto's. Zorg dat je voordat je de hond gaat wassen en borstelen de hond ook al goed hebt uitgelaten, zodat hij tijdens de fotoshoot gefocust is en niet té snel afgeleid is of zijn energie nog kwijt moet. Belangrijk: Is jouw hond enkel en alleen een tuigje gewend? Dan kan het zijn dat hij een hondenfotografielijntje niet gewend is en niet gelijk zal accepteren. Zorg dus dat je ruim voor de fotoshoot al een paar keer hebt geoefend met uitlaten aan een hondenriem om de hals. Neem naar de fotoshoot in ieder geval het volgende mee: riem, poepzakjes, borsteltje, poetsdoekjes, hondensnoepjes, eventueel een favoriet speeltje.

Paarden

In het geval van een paardenfotoshoot kun je ondertussen alvast plannen hoe je naar de locatie toe gaat komen. Als ik naar jou toe kom is het fijn als je mij wat foto's stuurt van de omgeving, zodat ik me daar goed op kan voorbereiden. Een goed begin is het halve werk! Voor paarden geldt ook dat ze goed gepoetst en eventueel gewassen moeten zijn. Vacht geborsteld, manen en staart gekamd, hoeven uitgekrabd. Vóór de fotoshoot je paard kort longeren is geen probleem. Let wel op dat je niet te intensief met je paard werkt van tevoren, om zweetplekken op de vacht te voorkomen. Neem naar de fotoshoot in ieder geval het volgende mee: halster met halstertouw, poetskist met poetsspullen, afleiders zoals een zweep met zakje eraan, paarden- of andere dierengeluiden op een app, extra persoon die kan helpen met spullen vasthouden of afleiden, paardensnoepjes, longeertouw, extra set kleding en mestschep.

Lees van tevoren goed de welkomstgids door, bekijk eventueel mijn handige kleurengids en verschillende jurken uit mijn cliëntcloset op mijn website:

Paardenfotografie Eindhoven
Hondenfotografie Eindhoven

Tijdens de fotoshoot

De dag van de shoot is aangebroken. Zorg dat je op tijd klaar staat op de afgesproken locatie, minimaal 15 min van tevoren. Dan kunnen we samen nog even bespreken welke ideeën we willen gaan proberen. Ook kunnen we in die tijd op zoek naar een mooi plekje voor het maken van de foto's. Bij mij op locatie omgeving Eindhoven kun je als je met je paard komt de trailer makkelijk parkeren en omkeren op verharde en/of onverharde wegen. Heb je nog geen fotoshoot ervaring? Geeft niks! Tijdens de fotoshoot geef ik je tips en begeleid ik je met instructies. Jij hoeft je echt geen zorgen te maken over of je foto's wel mooi worden of niet, zorg dat je vooral lekker aan het genieten bent met je hond of paard. Een fotoshoot duurt gemiddeld 45 tot 90 minuten. Dat hangt er natuurlijk vanaf hoe makkelijk jij, je paard of je hond de instructies opvolgen. We nemen de tijd die nodig is, hierover hoef je je geen zorgen te maken.

Honden

Houd je hond altijd aangelijnd wanneer we samen naar de fotoshoot locatie lopen. Dit om te voorkomen dat de hond eventueel wegloopt, gaat spelen met andere honden, lekker gaat rollen in het zand en vervolgens weer vies wordt. Na de fotoshoot, mits we in een losloopgebied zijn, is het geen enkel probleem de hond los te laten. 

Tijdens de fotoshoot draagt de hond geen tuigje, halsband of hondenriem. Wel maken we gebruik van mijn hondenfotografielijn. Dat is een dun lijntje dat om de nek gaat en ik makkelijk weg kan photoshoppen. Als jouw hond alleen nog maar een tuigje gewend is, dan het van belang dat je ruim vóór aanvang van de fotoshoot al hebt geoefend met wandelen aan een hondenriem om de hals. Staat jouw hond goed onder appel en zal deze niet zomaar wegrennen naar andere mensen of honden? Dan kan de hond tijdens het maken van de foto's ook eventueel los.

De fotoshoot zal gemakkelijk verlopen als jouw hond op commando kan zitten, liggen en blijven. Dit zijn de basiscommando's voor het maken van mooie foto's. Belangrijk is dat jij als baasje in de buurt blijft van je hond zodat je hem weer goed kan corrigeren als hij uit zijn pose komt of juist kan belonen voor goed gedrag. Andere extra commando's waar ik prachtige foto's van kan maken zijn 'head downpoot/high fiveknuffel, touch (met de voorpoten op een object staan)'.

Paarden

Heb je een jurk uit mijn clientcloset uitgekozen voor de shoot? Ik neem deze voor jou mee! Op locatie kun je je even in de trailer of paardenvrachtwagen omkleden. Tijdens de fotoshoot maak ik de mooiste foto's wanneer er spontante momenten onstaan. Dus knuffel lekker met je paard of raak 'm met allebei je handen aan bij de hals, borst of kaak. Zo wordt de band tussen jullie alleen maar mooier en natuurlijker op de foto vastgelegd. Blijf zelf ook altijd rustig en geduldig, zodat ook jouw paard deze energie aanvoelt en op zijn gemak blijft.

Tijdens fotoshoots met paarden maak ik het liefst gebruik van mijn fotohalster. Dat is een dun touwhalster dat ik makkelijk weg kan photoshoppen zodat het lijkt alsof jouw paard helemaal vrij en natuurlijk in de omgeving staat. Het fotohalster werkt net als ieder ander halster, is stevig, blijft goed zitten en er zit een halstertouw aan vast.

Indien de omgeving zich hiervoor verleend is het ook mogelijk om actiefoto's van jou en je paard te maken. Denk bijvoorbeeld aan foto's in galop aan de longe. Kan jouw paard misschien trucjes zoals steigeren, compliment, liggen op commando of spaanse pas? Ook dit kan ik voor jou vastleggen.

Paardenfotografie Eindhoven
Paardenfotografie Eindhoven

Een videoshoot

Het is ook mogelijk om tijdens jouw fotoshoot hele gave videobeelden te laten maken. Van de video's worden reels op muziek gemaakt. Reels zijn sinds het afgelopen jaar enorm in populariteit gestegen en veroveren zowel Instagram als TikTok. Reels zijn dus dé ideale manier om jouw Social Media next level te krijgen en meer betrokkenheid en volgers te genereren. De reels kunnen uit één opgenomen beeld bestaan of uit meerdere opgenomen beelden die elkaar op de maat van de muziek afwisselen. De reels die jij ontvangt duren minimaal 15 en maximaal 60 seconden. Nieuwsgierig naar mijn reels? Check mijn Instagram, portfolio of de voorbeelden onderaan de pagina.

Voor wie zijn de videoshoots?

De videoshoots zijn voornamelijk aan te raden aan sportruiters, waarbij we op een prachtige natuurlocatie, rijbaan of bij jou op stal toffe afwisselende beelden maken. Dit kunnen dressuur video's zijn, maar ook video's tijdens het poetsen en opzadelen van je paard, opstappen of afstappen, naast je paard staan, over het terrein wandelen langs je paard etc. Het is ook mogelijk om een van de pakketten te boeken voor op wedstrijd.

Een videoshoot is ook zeker aan te raden voor hondeneigenaren, recreatieve ruiters of ondernemers in de honden- of paardenwereld. 

Hoe boek ik een videoshoot?

Je kunt het speciale 'The Reel Deal' pakket boeken als je graag video's wilt laten maken. Last van keuzestress en wil je graag foto's EN video's ontvangen? Dan kun je voor het 'Best of Both' pakket kiezen waarbij we een foto- en videoshoot in één uitvoeren. Je kunt ook altijd losse reels nabestellen als je enkel een fotoshoot pakket hebt geboekt. Geef dan wel van tevoren aan dat je eventueel ook een video zou willen ontvangen, zodat ik weet dat ik de beelden voor je moet maken.

Paardenfotografie Eindhoven
Paardenfotografie Eindhoven

Na afloop

De shoot zit erop! Nu is het aan mij de taak om een selectie van de mooiste foto's te maken die we hebben gemaakt. Heb je een videoshoot bij mij gedaan, dan ga ik ook aan de slag met het selecteren van de beste videobeelden. Hiervan maak ik vervolgens hele toffe reels op muziek. Het aantal foto's waaruit je kan kiezen kan variëren van 75 tot 150 foto's, dit is een gemiddelde. Wanneer ik deze selectie voor jou klaar heb deel ik ze met jou in een gebruiksvriendelijke online galerij. Ook deel ik alvast een voorproefje met je van één nabewerkte foto. Dit doe ik zodat je een idee krijgt van hoe de foto's er na afloop uit gaan zien. Het aantal foto's dat jij mag uitkiezen is afhankelijk van het fotoshootpakket dat je boekt. De foto's die jij uitkiest kun je heel gemakkelijk in de online galerij aangeven.  Als jij jouw keuze klaar hebt mag je dit aan mij doorgeven. Ik kan in de online galerij jouw keuze zien en ga dan voor je aan de slag met de nabewerking.

Hondenfotografie Eindhoven
Paardenfotografie Eindhoven

Je foto's zijn klaar!

Binnen 3 weken na het doorgeven van jouw keuze ontvang jij de door jou uitgekozen foto's met én zonder klein logo. De video's bevatten altijd mijn transparante logo. Afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen ontvang jij je foto's digitaal per e-mail of als fotoafdrukken van 13x18 en/of 20x30 formaat + al jouw uitgekozen foto's op een USB met en zonder klein logo. Het leuke aan een fotopakketje is dat je echt een tastbare herinnering overhoudt aan de fotoshoot. Ook zorg ik ervoor dat de fotopakketjes er super gaaf en verzorgd uitzien! Het fotopakketje wordt bij jou thuis met de post bezorgd. 

Waarom foto's met en zonder logo?

Je ontvangt foto's met logo voor Social Media gebruik en foto's zonder logo voor privégebruik. Maar waarom eigenlijk? Ik zie regelmatig foto's van mijn fotoshoots met klanten voorbij komen op Social Media, dat is echt super leuk om te zien. De beste erkenning en waardering die je kunt krijgen als fotograaf! Als jij jouw foto's bijvoorbeeld op Instagram of andere Sociale Media wilt plaatsen, dan help je mij er enorm mee om de foto's met klein logo daarvoor te gebruiken. O.a. een logo maakt een foto uniek en authentiek voor de fotograaf. Zo wordt de fotograaf al gauw herkent en kunnen mensen die ook zulke foto's willen mij wat sneller vinden. Daar doe je zowel mij als anderen die graag een paardenfotoshoot willen boeken een groot plezier mee! Dus alvast enorm bedankt daarvoor!

Paardenfotografie Eindhoven
Hondenfotografie Eindhoven

 • Professionele foto- en/of videoshoot voor het vastleggen van de band tussen hond/paard en eigenaar of het vastleggen van paard en ruiter in actie (dressuur, springen, eventing, wedstrijd, vrijheidsdressuur, grondwerk)

 • De shoot vindt vroeg in de ochtend of vlak voor zonsondergang plaats

 • Begeleiding bij de voorbereiding van de shoot

 • Je ontvangt een super handige 'Welkomstgids' in de bevestigingsmail

 • In de gids staan tips ter voorbereiding van de shoot, kledingadvies, fotokeuze advies en nog veel meer

 • We maken foto's en/of video's op een prachtige natuurlocatie in de omgeving van Eindhoven of bij jou op locatie

 • Duidelijke en vertrouwde instructies tijdens de shoot zodat we samen de mooiste foto's/video's kunnen maken

 • Een gezellige en relaxte sfeer waarbij jij, je hond en/of paard zich op hun gemak voelen

 • We nemen de tijd die nodig is voor het maken van foto's/video's, gemiddeld ligt dit tussen de 45 en 90 minuten.

 • Je kunt gebruik maken van het fotohalster of de hondenfotografielijn

 • Je kunt gebruik maken van verschillende lange jurken uit mijn cliëntcloset

 • Digitale uitzoekpagina met gemiddeld 75 - 150 foto's waar jij zelf uit mag kiezen

 • Een voorproefje, waarbij ik alvast mijn favoriete foto van de shoot heb nabewerkt

 • Ik help je bij het uitkiezen van de foto's als je dat zelf erg lastig vindt

 • De uitgekozen foto's worden professioneel in mijn stijl nabewerkt in Adobe Photoshop

 • De videobeelden worden professioneel gemonteerd met bijpassende muziek in Adobe Rush

 • Je ontvangt de foto's zonder logo op originele grootte van hoge kwaliteit en op webformaat met klein logo

 • Je ontvangt de reels in hoge kwaliteit met mijn transparante logo

 • Een nazorgmail met alle informatie over het bewaren en gebruiken van de foto’s en reels

Jouw magische shoot met levenslange herinneringen 

Pakket 'Photo Basic'

5 foto's

Je ontvangt de nabewerkte foto's digitaal

€185,- incl. 21% btw

Pakket 'Photo All-Inclusive'

De complete fotoshoot ervaring

9 foto's

Je ontvangt de nabewerkte foto's digitaal en op hoge kwaliteit fotoafdrukken van 13x18 + 1 foto op 20x30 formaat + een USB in een uniek samengesteld fotopakket

€295,- incl. 21% btw

Pakket 'The Reel Deal' Basic

3 reels

De videobeelden worden professioneel gemonteerd tot reels op bijpassende muziek, tijdsduur 15-60 seconden

€185,- incl. 21% btw

Pakket 'The Reel Deal' Deluxe

5 reels

De videobeelden worden professioneel gemonteerd tot reels op bijpassende muziek, tijdsduur 15-60 seconden

€295,- incl. 21% btw

Pakket 'Best of both'

Speciaal voor diegene die niet kan kiezen

5 foto's + 2 reels

Je ontvangt de foto's op hoge kwaliteit fotoafdrukken, 4 foto's op 13x18 en 1 foto op 20x30 formaat + een USB in een uniek samengesteld fotopakket, de videobeelden worden professioneel gemonteerd tot reels op bijpassende muziek, tijdsduur 15-60 seconden, deze ontvang je op de USB of mail

€325,- incl. 21% btw

* Bovenstaande prijzen zijn excl. reiskosten €0,25/km (heen+terug) vanaf postcode 5655 HH.

* Extra reiskosten €25,- per uur indien reistijd langer dan 1,5 uur in totaal bedraagt.

* Het is mogelijk om met meerdere personen, honden en paarden de shoot te doen, houd er wel rekening mee dat je per persoon/dier minder tijd overhoudt.

* Bij droog weer gaat de shoot door, alleen bij regen wordt deze verzet (zie algemene voorwaarden).

* Bij pakket Basic is het na afloop van de shoot nog mogelijk om te upgraden naar pakket 'All-Inclusive' of 'Deluxe'.

* Het is mogelijk om extra foto's na te bestellen voor €20,- per foto.

* Het is mogelijk om losse of extra reels na te bestellen voor €45,- per reel.

* Boeken voor een foto- of videoshoot op wedstrijd met bovenstaande pakketten is ook mogelijk (maximaal 1,5 uur), ben ik langer nodig? Dan wordt er voor ieder extra uur een toeslag van €45,- gerekend.

FOTO- OF VIDEOSHOOT BOEKEN
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je boeking bij Bembregts Fotografie!

Check voor de zekerheid je even de spam/ongewenste email voor de bevestiging van ontvangst.

Jenneke en Jackson

Jenneke en Jackson

"Al meerdere malen heb ik het genoegen gehad om voor Boukje haar lens te staan. Bij Boukje is alles altijd goed geregeld en krijg je als model de begeleiding die je nodig hebt. Ze straalt heel veel rust uit en dit laat ze ook blijken in de tijd die ze voor je neemt. Ze is professioneel in haar werkwijze en gewoon een leuke en gezellige fotograaf om mee te werken. Boukje levert altijd prachtige foto’s en houd rekening met je wensen. Het zijn altijd prachtige en sprekende foto’s."

Daisy en Wapke

Daisy en Wapke

”Was mijn eerste shoot ever, dus geen idee wat ik kon verwachten. Maar het was top, een hele bijzondere ervaring! De foto's zijn echt geweldig mooi geworden. De lichtinval op de magische locatie maakt het helemaal af. Een hele mooie blijvende herinnering. Boukje neemt je tijdens de shoot helemaal mee in wat ze doet en waarom. Ze geeft goede tips qua poses e.d. en daarnaast waren de foto's ook nog eens super snel afgewerkt. En het eindresultaat is natuurlijk gewoon heel mooi!"

Fleur en Sandy

Fleur en Sandy

“De fotoshoot was een ontzettend leuke en gezellige ervaring voor Fleur, voor ons als ouders en natuurlijk voor pony Sandy ook. Het resultaat is werkelijk betoverend. We hebben veel leuk en positief commentaar gekregen van vrienden, maar ook onbekenden. De foto’s hebben een mooi plekje gekregen in onze woonkamer. Ik zou anderen zeker een fotoshoot bij Boukje aanraden. De sfeer tijdens de fotoshoot is erg gemoedelijk en het resultaat is om niet te vergeten.”

bottom of page