top of page

De perfecte locatie voor jouw magische herinnering

Je staat op het punt om een fotoshoot te boeken maar je twijfelt eigenlijk nog over één ding... waar ga ik met mijn paard naartoe voor de fotoshoot? Ik heb de afgelopen jaren al veel mooie plekken mogen ontdekken die ideaal zijn om met paarden te shooten. Ik let er namelijk goed op of de locatie redelijk rustig is zodat jij optimaal en zorgeloos kan genieten. Daarnaast is er ook altijd voldoende ruimte om te parkeren, in en uit te laden en om te keren met de trailer of vrachtwagen. Is het voor jou niet mogelijk om met je paard op een van mijn locaties te komen? Geen probleem! Ik kom tegen reiskosten ook graag naar jou toe en help jou vooraf met het uitkiezen van de beste fotoshoot locatie.

DSC_4485-1.jpg
DSC_6091-1socialmedia.png

Bossen en hoog gras Waalre

Op deze locatie staan in de zomer hoge grassen, bomen die mooi in bloei zijn en is het goudenuurtje altijd ontzettend gaaf. De locatie is eigenlijk het hele jaar door prachtig om te shooten, maar het mooist vanaf mei t/m oktober. De zon gaat perfect achter de bomen onder zodat je het mooiste licht op de achtergrond van je foto's krijgt. 

Sprookjesachtig bos 
Veldhoven/Steensel

In dit prachtige bos ligt een heuvel met gras omringd door naaldbomen en zijn er veel mogelijkheden voor mooie foto's. Je kunt hier het hele jaar shooten, maar het bos is het mooist van mei t/m november. Er is ruim voldoende plek om te parkeren.

DSC_7230-1.jpg
DSC_0920-1.jpg

Heide Waalre 

Bloeiperiode: augustus en september

Bij mij om de hoek in Waalre heb ik een perfecte locatie voor mooie heide foto's met jou en je paard. De zon gaat hier prachtig onder achter de bomen en de heide bloeit mooi paars in de maand augustus en september. Ook hier zijn meer dan genoeg parkeergelegenheden.