top of page

Honden fotoshoot en paarden fotoshoot locaties

Je staat op het punt om een fotoshoot te boeken maar je twijfelt eigenlijk nog over één ding... waar ga ik met mijn hond of paard naartoe voor de fotoshoot? Ik heb de afgelopen jaren al veel mooie plekken mogen ontdekken die ideaal zijn om met honden en paarden te shooten. Ik let er namelijk goed op of de locatie redelijk rustig is zodat jij optimaal en zorgeloos kan genieten. Daarnaast is er ook altijd voldoende ruimte om te parkeren, in en uit te laden en om te keren met de trailer of vrachtwagen. Is het voor jou niet mogelijk om met je paard op een van mijn locaties te komen? Geen probleem! Ik kom tegen reiskosten ook graag naar jou toe en help jou vooraf met het uitkiezen van de beste fotoshoot locatie.

Bossen en hoog gras

Op deze locatie staan in de zomer hoge grassen, bomen die mooi in bloei zijn en is het goudenuurtje altijd ontzettend gaaf. De locatie is eigenlijk het hele jaar door prachtig om te shooten, maar het mooist vanaf mei t/m oktober. De zon gaat perfect achter de bomen onder zodat je het mooiste licht op de achtergrond van je foto's krijgt. 

Hondenfotografie locaties
Lees meer

Bloemenvelden

Bloeiperiode: Juni en juli

 

De bloeiperiode is van korte duur, maar onwijs mooi! In en rondom Eindhoven ken ik nog een aantal prachtige plekjes met diverse bloemen die in het voorjaar/zomer in bloei staan. Van klaprozen, korenbloemen, koolzaad tot aan margrieten. Het is allemaal mogelijk! Begin juli staat er ook een prachtig klein plekje met paarse bloemen kort in bloei.

Paardenfotografie locaties
Lees meer

Bloesem Eindhoven en Soerendonk

Bloeiperiode: april 

 

Misschien wel een van de populairste locaties; de bloesems! Vanaf half april staan de bloesembomen voor ongeveer 2 weken in bloei! In Eindhoven ken ik een plekje met prachtige roze bloesembomen in een rustige woonwijk, gelegen naast een grote parkeerplaats. In Soerendonk staat eind april/begin mei de appelboomgaard in bloei met witte bloesems. Ook hier is een groot parkeerterrein.

Paardenfotografie locaties
Lees meer

Herfst herinneringen

Eind oktober/begin november

 

Wanneer de zomer voorbij is zijn de mooie herfstkleuren in aantocht. Unieke rode, oranje en gele kleuren zijn maar voor korte tijd op z'n mooist in de maand oktober en november. In de omgeving van Loon Op Zand, Eindhoven, Heeze en Waalre ken ik diverse bossen en plekjes waar dit natuurverschijnsel ontzettend mooi is!

Herfstshoot hondenfotoshoot Bembregts Fotografie
Lees meer

Bijzondere locaties

Het is ook mogelijk om een fotoshoot te boeken op een extra bijzondere locatie: denk aan een kasteel- of kerkruïne. Dit zorgt natuurlijk voor waanzinnig gave beelden en een onvergetelijke ervaring. Houd hierbij wel rekening met de daarbij horende extra huurkosten voor de locatie. Dit ligt gebruikelijk tussen de €50-€150 per uur, excl. btw). 

Hondenfotografie locaties
Lees meer

Heide

Bloeiperiode: Augustus en september

 

Bij mij om de hoek in Loon Op Zand heb ik een perfecte locatie voor mooie heide foto's met jou en je paard of hond. De zon gaat hier prachtig onder achter de bomen en de heide bloeit mooi paars in de maand augustus en september. Ook hier zijn meer dan genoeg parkeergelegenheden.

Paardenfotografie locaties

Go Urban, ga naar de stad!

Met honden kun je ook gemakkelijk de stad in en heb je vaak aan hele kleine plekjes al een hele toffe fotoshoot locatie. Ik ken o.a. de perfecte plekjes rondom Drunen, Utrecht en Rotterdam. Om voor het beste resultaat te gaan en een prikkelarme omgeving voor de hond, houd ik deze fotoshoots het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend wanneer het nog rustig is en we zacht licht hebben.

Hondenfotografie locaties
Lees meer

Duinen en water

De duinen zijn ideaal voor mooie portretfoto's en gave actiefoto's van je paard. Ik kom en werk graag in de Loonse en Drunese duinen, dit is voor mij een prima afstand om af te leggen voor een fotoshoot. Ook de Herperduin is een prachtige plek om foto's te laten maken, omdat je hier ook met je paard het water in kan! Woon jij in het noorden van het land? Dan is de Hulshorsterzand nog een optie om halverwege de route af te spreken.

Paardenfotografie locaties
Lees meer

Winter wonderland

Tijdens de wintermaanden is het echt prachtig om op vroege ochtenden te shooten, wanneer alle planten en struiken nog een beetje bedekt zijn met ijs. Dit geeft zo'n magische en unieke sfeer aan de foto die alleen tijdens deze koude maanden voorkomt. Ook is het juist leuk om in deze maanden met een dikke warme trui, bijpassende muts en/of sjaal op de foto te gaan. De zojuist genoemde locaties zijn ook perfect voor deze winterse sferen in de foto's. En met een beetje geluk... valt er zelfs een laag sneeuw tijdens dit seizoen.

Paardenfotografie locaties
Lees meer

Een mooie locatie is dichterbij dan je denkt!

Is het voor jou niet mogelijk om je paard naar een fotoshoot locatie bij mij in de buurt te vervoeren? Geen probleem! Nadat je een shoot bij mij hebt geboekt begeleid ik jou persoonlijk bij het voorbereiden van de fotoshoot. Ik geef jou tips mee en stuur jou op pad om in de omgeving rondom stal te zoeken naar een geschikte locatie. Een van de belangrijkste dingen is bijvoorbeeld dat je rond hetzelfde tijdstip gaat rondkijken als wanneer de fotoshoot gepland staat. Zoek een plek waar de zon mooi achter een rij bomen ondergaat. Vaak heb je aan een paar bomen al genoeg. Een bospad, weiland met hoog gras, klein meertje of bruggetje kan al heel mooi zijn!

Paardenfotografie locaties
Lees meer
bottom of page