top of page
Fotoshoot met je paard Tilburg

Fotoshoot met je paard

Paardenfotoshoot herfstshoot paardenfotografie Loon Op Zand Eindhoven Tilburg

Jana en If

"Na het ontvangen van de foto’s zat ik echt op een roze wolk!"

"De fotoshoot bij Bembregts Fotografie heb ik ervaren als super gaaf! Er hangt een fijne ontspannen sfeer en genieten staat centraal. Boukje geeft je fijne tips over je poses en heeft veel geduld als je paard even is afgeleid. De resultaten zijn echt fantastisch! Het was moeilijk kiezen tussen al de mooie foto’s. Na het ontvangen van de foto’s zat ik echt op een roze wolk! Helemaal aan het nagenieten van de shoot. Bembregts Fotografie is zeker een aanrader!"

Het is zover, je wilt jouw shoot gaan boeken!

1

Voorbereiding

Wanneer ik jouw boeking ontvang zal ik jou binnen enkele dagen bellen om een datum in te plannen en de fotoshoot samen voor te bereiden. Je mag me al jouw vragen stellen en ik vertel jou alvast wat je kunt verwachten en geef waardevolle tips om je samen met je paard perfect voor te bereiden. Je ontvangt daarvoor een handige welkomstgids van mij in de mail.

2

De grote dag!

We shooten met mooi zacht licht aan het begin of einde van de dag, zodat we de mooiste resultaten krijgen. Tijdens de fotoshoot geef ik je fijne  en duidelijke aanwijzingen en neem ik rustig de tijd voor jou en je paard. Je kunt gebruik maken van mijn fotohalsters. Ik zorg voor voldoende afwisseling in poses, plekjes op de locatie, close-up foto's en foto's waar je helemaal op staat.  

3

Nabewerking en versturen

Ik ga zo snel mogelijk aan de slag met de selectie en nabewerking van jou foto's en video's. De foto's krijgen een zorgvuldige nabewerking in mijn eigen unieke, zachte en magische stijl. Zodra de foto's klaar zijn ontvang je deze in een online galerij waar je deze kunt downloaden. Mocht je een All-Inclusive pakket hebben geboekt, dan ontvang jij ook snel het fotopakket met afdrukken bij jou thuis. 

Freddie en Bobbie

"Ze  was zeer geduldig met Bobbie wat ik heel fijn vond"

"Mijn fotoshoot ervaring bij Bembregts Fotografie was heel fijn. Ik had nog nooit een echte fotoshoot gedaan, maar Boukje wist me gelukkig gerust te stellen en te begeleiden zowel voor als tijdens de fotoshoot. Op de dag van de shoot zelf was regen voorspeld, maar helaas kon ik geen vervoer regelen voor een andere dag dus hebben we in overleg besloten de shoot toch door te laten gaan en het tweede gedeelte (met rijfoto's) later te plannen. Het was heel fijn dat dit gewoon kon. De foto's zelf zijn heel mooi geworden en ik kijk er regelmatig nog naar, ze zijn precies zoals ik het gewild had. Mijn pony, Bobbie, wilde op locatie niet zo graag stilstaan, maar ondanks dat zijn er toch hele leuke en mooie foto's uit gekomen. Ik zou zeker aanraden een fotoshoot bij Bembregts Fotografie te doen, Boukje is een hele fijne fotograaf die de tijd voor je neemt, met je meedenkt en je gerust weet te stellen dat alles gewoon goed gaat komen. Ook was ze zeer geduldig met Bobbie wat ik heel fijn vond."

Paardenfotoshoot paardenfotografie Eindhoven Tilburg Loon Op Zand Herpen

Een shoot bij mij...

...vindt altijd plaats op een prachtige outdoor locatie bij mij rondom Loon Op Zand, Eindhoven of een plek vlakbij jouw stal.

...vlak vóór zonsondergang of vlak na zonsopgang, zodat ik de foto's het mooie zachte licht krijg voor de perfecte sfeer.

...kan het hele jaar door worden geboekt. In de zomer staat de natuur volledig in bloei, maar in de winter heb je heel mooi zacht licht en soms ook kans op vorst en sneeuw op je foto! Of denk aan de herfsttinten in het najaar en bloesems in het voorjaar.

...kun je met meerdere paarden en personen doen per fotoshoot pakket. Houd er wel rekening mee dat je dan minder lang de tijd hebt per persoon/paard.

...wordt verzet bij veel regen, storm, hagelbuien of extreem hoge temperaturen. Bij droog weer gaat de shoot altijd door!

...heeft altijd een hele gezellige, relaxte en gemoedelijke sfeer. Het werken met en aansturen van mensen is voor mij dagelijkse kost doordat ik naast mijn baan als fotograaf ook voor de klas sta in het voortgezet onderwijs.

...vindt altijd plaats onder mijn professionele begeleiding met veel geduld voor jouw paard. Ik heb veel ervaring met paarden, omdat deze altijd een onderdeel van mijn leven zijn geweest.

...nemen we de tijd die nodig is voor het creëren van jouw droomfoto's, ik hanteer dus geen tijdslimiet. Een fotoshoot met paarden duurt gemiddeld zo'n 1 tot 1,5 uur.

Tips voor paardeneigenaren

Zorg dat je paard al bekend is en ervaring heeft met het betreden van vreemd terrein. Doe dit eventueel met een touwhalster, zodat je paard hieraan gewend raakt.

Tips voor paardeneigenaren

Staat jouw paard moeilijk stil? Geen probleem. Probeer van tevoren eens te oefenen met stilstaan op de wei, beloon je paard pas als deze enkele seconden stilstaat met een snoepje.

Het ontvangen en gebruiken van jouw foto's en reels

Al jouw uitgekozen foto's krijgen een professionele nabewerking in Adobe Photoshop en Camera Raw.  Dit vergt veel zorgvuldigheid en expertise, dus hier gaan uiteindelijk de meeste uurtjes werk voor mij in zitten. Door de jaren heen heb ik mijn eigen unieke, zacht magische paardenfotografie stijl ontwikkelt. Zo werk ik ook altijd het fotohalster helemaal weg uit de foto, zodat het lijkt alsof jouw paard helemaal vrij in de natuur staat.  Je ontvangt de foto's met deze nabewerking in twee versies: met mijn logo in het klein en zonder logo. De foto's met logo zijn opgeslagen op webformaat en perfect voor het delen op Social Media. De foto's zonder logo mogen alleen gebruikt worden voor privégebruik, en zijn dan ook in hoge resolutie opgeslagen (groot formaat). De originele onbewerkte foto's zie je alleen in de uitzoekgalerij, deze foto's worden uiteraard niet mee verzonden met het eindresultaat.

Bij het reels pakket ontvang je de opgenomen video's in één of meerdere gemonteerde reels via een handige WeTransfer downloadlink. De reels worden gemonteerd in Adobe Rush op een door jou uitgekozen muziekje. Weet je geen liedje? Dan kies ik zelf een bijpassende uit voor je. Ik wissel verschillende beelden en snelheid van de beelden met elkaar af. Alle reels bevatten een transparant logo aan het begin en aan het einde van de reel. 

Bij pakket All-Inclusive stuur ik jouw foto's ook op naar de drukkerij. Dit is een professionele drukkerij  waar alleen fotografen gebruik van kunnen maken. Hierdoor zijn jouw fotoafdrukken van een hoogwaardige kwaliteit waarin de scherpte en kleuren precies zoals op de digitale versie zichtbaar zullen zijn. Ik verzend jouw fotoafdrukken in een uniek fotopakket naar jou thuis waarbij je de foto's ook nog eens op mijn gepersonaliseerde USB-stick ontvangt. Hiermee kun je ze gemakkelijk delen met geliefden.

Demi en Zoef

"Ik heb er uiteindelijk 18 besteld!"

"Ik had een fijne ervaring met Boukje, ze is lief voor je paard en geeft fijne aanwijzingen. Daarnaast is ze hartstikke geduldig toen Zoef niet zo goed wilde stilstaan. Ik had een pakket met 9 foto’s en heb er uiteindelijk 18 besteld, een aantal staan al in de woonkamer!  Een mooie herinnering met mijn liefste zoef én familie."

Paardenfotoshoot paardenfotografie Tilburg Eindhoven Loon Op Zand

Jurken lenen tijdens je shoot

Bij alle fotoshoot pakketten kun je ook gebruik maken van de jurken uit mijn clientcloset. Dit geeft jouw foto's net die extra dromerige sfeer. Check of jouw jurk erbij zit!

Verschillende locaties

In de omgeving van Loon Op Zand en Eindhoven, maar ook op meerdere plekken in Nederland heb ik diverse mooie locaties voor fotoshoots met paarden ontdekt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kleurengids

Speciaal voor mijn klanten heb ik een handige kleurengids ontworpen waarbij je kunt kijken welke kleuren kleding het beste matchen bij alle typen fotoshoot locaties. Deze zit in de handige 'Welkomstgids' die je na boeking bij mij ontvangt.

Welkomstgids

Nadat jouw boeking binnen is ontvang je van mij een 'Welkomstgids' in de mail, waarmee jij je perfect kan voorbereiden op de fotoshoot.