top of page

Bestel hier jouw reel

~ Een dynamische en unieke herinnering van jullie speciale moment! ~

Jump4Joy - Green Valley Estate Deurne

Ik ben op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei aanwezig om video's te maken van deelnemers bij een aantal rubrieken. Met het bestelformulier hieronder kun je kijken of jouw rubriek erbij staat. Geef aan welke kleur jouw paard/pony, jasje en dekje hadden tijdens de wedstrijd zodat de juiste beelden worden gebruikt voor het monteren van de reel. LET OP: je kunt jouw reel tot één jaar na het evenement bij mij online bestellen, de video's worden maximaal één jaar bewaard.

Wat is een 'Reel'?

Een reel is een korte video die tegenwoordig heel populair zijn op Social Media. Meestal duren reels tussen de 15 en 60 seconden. De beeldverhouding van een reel is 9:16 (verticaal). Ze bevatten verschillende beelden die worden afgewisseld met slowmotion of full speed beelden. Om de reel zo persoonlijk en sfeervol mogelijk te maken wordt deze gemonteerd op de maat van muziek. Bij actiebeelden zoals springen, dressuur of eventing past een stoer en energiek nummer, terwijl bij portretvideo's juist een mooi en kalm muziekje past. Misschien heb jij zelf al jouw favoriete nummer van dit moment in je hoofd zitten, je mag je voorkeur namelijk opgeven bij het bestellen van een reel! Weet je niet welk liedje je moet kiezen, dan kies ik er eentje voor jou uit die er goed bij past.

 

Hoe ga ik te werk?

Tijdens de wedstrijd zit ik langs de piste en film ik de deelnemers van een aantal rubrieken. Ik film met mijn professionele systeemcamera (de NikonZ7II) en een 70-200mm f2.8 zoomlens. Ook plaats ik de camera op mijn Sirui Traveller videostatief zodat ik soepel mee kan bewegen met de bewegingen van paard en ruiter, dit voorkomt schokken en levert stabiele en mooi vloeiende beelden op. Ik film vaak de aanloop, sprong en landing van 2 of 3 momenten bij een hindernis. Indien het goed zichtbaar is film ik ook nog even het moment dat je de piste binnenkomt of wanneer je je paard beloond na de laatste hindernis. Je vindt op het wedstrijdterrein ook een tafel en banner van mij met daarop flyers. Met de flyers kun je gemakkelijk naar de reel bestelpagina op mijn website.

Hoe bestel je een reel van jouw wedstrijd?

 

Hieronder vind je het bestelformulier. Je vult deze helemaal in, geef daarbij duidelijk aan bij welke rubrieken je hebt gereden, hoeveel reels je wilt nabestellen en welke kleur jouw paard/pony, dekje en jasje hadden zodat ik de juiste beelden gebruik voor jouw reel. Heb je in meerdere rubrieken gereden? Dan heb ik waarschijnlijk meer beelden van jou gefilmd en kun je eventueel ook 2 of 3 reels bestellen. Nadat ik jouw bestelling heb ontvangen ga ik voor jou aan de slag met de factuur, deze ontvang je binnen enkele dagen in de mail (check je spam mail voor de zekerheid). Zodra ik de betaling heb ontvangen ga ik aan de slag met de reel. Ik ga de reel professioneel voor jou monteren, wissel slowmotion beelden af met full speed beelden en plaats er een bijpassend muziekje bij. Je ontvangt de reel zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 3 weken) in de mail, je ontvangt dan een WeTransfer link waarmee je de video kan downloaden op je laptop/PC of telefoon. Ook leg ik in de mail uit hoe je de kwaliteit van de reel zo hoog mogelijk kunt houden om op Social Media te delen. Door de beeldverhouding van 9:16 van de reel (verticaal), is deze perfect om te delen op jouw Instagram en/of TikTok account.

* Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst even toestemming aan je ouders.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing, lees ze HIER

Welke rubrieken worden gefilmd?

Ik film in ieder geval de volgende rubrieken tijdens het Jump4Joy evenement. Misschien ook nog een paar extra, vraag het gerust even bij me na als jouw rubriek er niet bij staat:

DONDERDAG 18 MEI

Paarden 80cm, 1,00m, 1,10m & 1,20m - pony's 50cm, 70cm/80cm, 90cm/1,00m & 1,10/1,20m

VRIJDAG 19 MEI

Paarden derby 80cm, 1,00m & 1,10m - pony's derby 70/80cm, 90cm/1,00m & 1,10/1,20m

ZATERDAG 20 MEI

Paarden 80cm, 1,00m, 1,10m, 1,30m & 1,35m - pony's 90cm/1,00m & 1,10/1,20m

Jouw professionele reel

De videobeelden worden professioneel gemonteerd tot reels op bijpassende muziek, tijdsduur 15-60 seconden

Per reel €45,- incl. 21% btw

Bestelformulier reels
arrow&v
Van welke rubriek(en) wil je een reel bestellen?
arrow&v

Bedankt voor je bestelling bij Bembregts Fotografie! Je ontvangt z.s.m. een factuur in je mail, houd de spam ook even in de gaten.

bottom of page