top of page

Bestel hier jouw reel

~ Een dynamische en unieke herinnering van jullie speciale moment! ~

Voorgaande evenement waar ik als videograaf aanwezig was:

Jump4Joy - Green Valley Estate Deurne 18-19-20 mei 2023

Dutch Pony Championship - De Mortel, Het Zwarte Water - Zaterdag 1 juli 2023

 

Met het bestelformulier hieronder kun je kijken of jouw rubriek erbij staat. Geef aan welke kleur jouw paard/pony, jasje en dekje hadden tijdens de wedstrijd zodat de juiste beelden worden gebruikt voor het monteren van de reel. LET OP: je kunt jouw reel tot één jaar na het evenement bij mij online bestellen, de video's worden maximaal één jaar bewaard.

Wat is een 'Reel'?

Een reel is een korte video die tegenwoordig heel populair zijn op Social Media. Meestal duren reels tussen de 15 en 45 seconden. De beeldverhouding van een reel is 9:16 (verticaal). Ze bevatten verschillende beelden die worden afgewisseld met slowmotion of full speed beelden. Om de reel zo persoonlijk en sfeervol mogelijk te maken wordt deze gemonteerd op de maat van muziek. Bij actiebeelden zoals springen, dressuur of eventing past een stoer en energiek nummer, terwijl bij portretvideo's juist een mooi en kalm muziekje past. Misschien heb jij zelf al jouw favoriete nummer van dit moment in je hoofd zitten, je mag je voorkeur namelijk opgeven bij het bestellen van een reel! Weet je niet welk liedje je moet kiezen, dan kies ik er eentje voor jou uit die er goed bij past.

 

Professionele werkwijze

  • Filmen vlak langs of in het midden van de piste

  • Professionele en haarscherpe systeemcamera NikonZ7II

  • Nikkor 70-200mm f2.8 zoomlens

  • Sirui Traveller videostatief voor stabiel beeld en vloeiende bewegingen zonder schokken

  • Springen en eventing: de aanloop, sprong en landing van minimaal 3 momenten bij een hindernis

  • Dressuur: verruimde gangen op lange zijdes en diagonalen, stap, draf en galop op voltes, details en close-ups combinatie, schouder binnenwaarts, wijken, pirouette, piaffe, galopwissels, appuyeren, travers etc.

  • Indien goed zichtbaar: binnenkomst, belonen, juichen, verlaten piste, prijsuitreiking, ereronde

  • Nabestellen kan via het handige online bestelformulier, onderaan deze pagina

Hoe bestel je een reel van jouw wedstrijd?

 

Hieronder vind je het bestelformulier. Je vult deze helemaal in, geef daarbij duidelijk aan bij welke rubrieken je hebt gereden, hoeveel reels je wilt nabestellen en welke kleur jouw paard/pony, dekje en jasje hadden zodat ik de juiste beelden gebruik voor jouw reel. Heb je in meerdere rubrieken gereden? Dan heb ik waarschijnlijk meer beelden van jou gefilmd en kun je eventueel ook 2 of 3 reels bestellen. Nadat ik jouw bestelling heb ontvangen ga ik voor jou aan de slag met de factuur, deze ontvang je binnen enkele dagen in de mail (check je spam mail voor de zekerheid). Zodra ik de betaling heb ontvangen ga ik aan de slag met de reel. Ik ga de reel professioneel voor jou monteren, wissel slowmotion beelden af met full speed beelden en plaats er een bijpassend muziekje bij. Je ontvangt de reel zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 3 weken) in de mail, je ontvangt dan een WeTransfer link waarmee je de video kan downloaden op je laptop/PC of telefoon. Ook leg ik in de mail uit hoe je de kwaliteit van de reel zo hoog mogelijk kunt houden om op Social Media te delen. Door de beeldverhouding van 9:16 van de reel (verticaal), is deze perfect om te delen op jouw Instagram en/of TikTok account.

* Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst even toestemming aan je ouders.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing, lees ze HIER

Welke rubrieken worden gefilmd?

Welke rubrieken ik film verschilt per competitie. Hieronder staan de rubrieken waarbij ik de deelnemers op het eerstvolgende evenement zal filmen.

ZATERDAG 1 JULI 2023 - DPC DE MORTEL, HET ZWARTE WATER

Rubriek 4 jarigen pony's

Rubriek 5 jarigen pony's

Rubriek 6 jarigen pony's

Jouw professionele reel

De videobeelden worden professioneel gemonteerd tot reels op bijpassende muziek, tijdsduur 15-45 seconden

Per reel €45,- incl. 21% btw

Bestelformulier reels DPC Za 1 juli 2023

Van welke rubriek(en) wil je een reel bestellen?

Bedankt voor je bestelling bij Bembregts Fotografie! Je ontvangt z.s.m. een factuur in je mail, houd de spam ook even in de gaten.

bottom of page