top of page
Witte hortensia's

Magische bloesem fotoshoot 2024

Nog maar 1 plek beschikbaar, vol = vol!

Bloesem shoot in Brabant

Heb jij met jouw paard altijd al magisch mooie foto's willen hebben tussen de prachtige bloesems? OF wil jij mooie foto's EN hele gave haarscherpe videobeelden van jou en je paard? Dan kan ik die droom voor jou waar maken! Ik organiseer ook dit jaar weer bloesemshoots gedurende de maand april op een prachtige privé locatie in Uden waar witte bloesems bloeien. De locatie is makkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook is het er rustig zodat jij en je paard optimaal kunnen genieten van deze ervaring.

Bloesem fotoshoot werkwijze

Bij een bloesemfotoshoot gelden dezelfde voorwaarden en services als bij mijn reguliere fotoshoot pakketten. Voor meer informatie over hoe een fotoshoot bij mij te werk gaat kun je naar de pagina 'Boek jouw fotoshoot'. Onderaan deze pagina staan alle services en fotoshoot pakketten nog een keertje weergeven, zodat jij het pakket kan kiezen dat het beste bij jouw wensen past.

Om de foto's in de magische en zachte stijl te krijgen die ik in mijn werk naar voren wil laten komen maak ik het liefst gebruik van een fotohalster. Dit is een dun touwhalster dat ik na afloop makkelijk weg kan werken in Photoshop. Daarnaast kun je ook bij mij gebruik maken van prachtige lange jurken die ik in verschillende kleuren, soorten en maten beschikbaar heb. Zo worden jouw foto's nog mooier en lijkt het net een sprookje.

NIEUW EN RAZEND POPULAIR: PROFESSIONELE REELS

Je ziet ze tegenwoordig overal op Social Media verschijnen, reels! Korte filmpjes op muziek. Ik kan voor jou ook haarscherpe video's maken en deze professioneel monteren op bijpassende muziek. De beelden worden afgewisseld tussen slowmotion, snelle en verschillende beelden. Hoe cool is dat? Reels zijn tegenwoordig dé manier om je Social Media een boost te geven en meer bereik te krijgen.

DSC_4749-4socialmedia.jpg
bloesemshoot paardenfotoshoot

Fotoshoot zonder tijdsdruk

Geen tijdschema's, haasten, stress over of er we genoeg tijd is om je paard goed te zetten... take it easy en relax! Ik neem graag rustig de tijd voor jouw fotoshoot zodat er geen tijdsdruk wordt ervaren en jij en je paard optimaal van het moment kan genieten. Gemiddeld duren de meeste fotoshoots bij mij 45 - 90 minuten, dit is natuurlijk afhankelijk van hoe gemakkelijk het werken is met het paard. Soms is er wat meer geduld nodig, soms staan de prachtige foto's er al heel snel op. We nemen de tijd die nodig is. Op de locatie kun je een paardentrailer of vrachtwagentje prima parkeren.

DSC_1547.jpg

Wanneer zijn de bloesem fotoshoots?

De witte bloesems bloeien vaak midden of eind april. We plannen een eerste datum + een reservedatum in, zodat wanneer de bloesems nog niet bloeien of het bijvoorbeeld regent we meteen een nieuwe datum hebben waarop we de fotoshoot kunnen doen.

 

De fotoshoots zullen altijd vroeg in de ochtend of vlak voor zonsondergang plaatsvinden!

Mogelijke data witte bloesem in Uden:

Eerste datum - vr 19 (=bezet), za 20, zo 21, of ma 22 april

Reserve - wo 24, do 25, vr 26 (=bezet), za 27, zo 28, ma 29 april 

Tijd: van +/- 19:30 - 21:00 uur

Belangrijk om rekening mee te houden:

Bloesems kunnen vroeger of later dan verwacht bloeien!

Houd er rekening mee dat we met de bloei van de bloesems afhankelijk zijn van het weer en de temperatuur. Wanneer het in april te koud is kan het zijn dat de bloesems pas later in bloei staan. En andersom, wanneer de maand maart en april warmer zijn dan normaal, dan zullen de bloesems eerder bloeien. De fotoshoot zal dan moeten worden verzet. Door bij de boeking akkoord te gaan met de algemene voorwaarden stem je hier automatisch mee in.

DSC_4549-1socialmedia.jpg
DSC_2700-1socialmedia.jpg
DSC_2700.jpg

Nabewerking bloesem fotoshoot

Jouw foto's worden door mij professioneel nabewerkt in Adobe Photoshop. In mijn foto's creëer ik altijd een magische en sprookjesachtige sfeer. Hier gaat veel tijd en nauwkeurigheid in zitten, maar is wel ontzettend leuk om te doen. Je ontvangt de foto's met klein logo voor Social Media en zonder logo voor privégebruik. Deze ontvang je bij pakket Basic per e-mail met een handige downloadlink. 

Boek je een 'All-Inclusive' fotoshoot? Dan ontvang je de foto's digitaal EN als fotoafdrukken + op een USB-stick in een fotopakket bij jou thuis gestuurd. 

Bij het pakket 'Best of Both' maak ik naast prachtige foto's ook haarscherpe videobeelden van jou en je paard. Deze ga ik na afloop professioneel monteren tot een reel. Een reel is een video tussen de 15-60 seconden die momenteel razend populair zijn op Social Media. Ik monteer de video's op bijpassende muziek, afwisselend met snelle en slowmotion beelden. Je mag zelf een voorkeur voor een lied doorgeven aan mij.

 • Professionele fotoshoot voor paard en eigenaar

 • Het is ook mogelijk om een fotoshoot en videoshoot gecombineerd te boeken, je ontvangt foto's en reels voor Social Media

 • Per fotoshootpakket is het mogelijk om met maximaal 2 paarden en/of 2 personen te shooten

 • Begeleiding met het voorbereiden van de fotoshoot

 • Advies over de kledingkeuze

 • Welkomstgids met uitgebreide info over de fotoshoot en tips ter voorbereiding 

 • We maken foto's tussen de prachtige bloesems op een privé locatie in de omgeving van Uden

 • Duidelijke en vertrouwde instructies tijdens de shoot zodat we samen de mooiste foto's kunnen maken

 • Een gezellige en relaxte sfeer waarbij jij je lekker op je gemak voelt

 • GEEN TIJDSDRUK, we nemen de tijd die nodig is (gemiddeld 45 en 90 minuten)

 • Je kunt gebruik maken van het fotohalster

 • Je kunt gebruik maken van verschillende lange jurken

 • Digitale uitzoekpagina met gemiddeld 50 - 100 foto's waar jij zelf uit mag kiezen

 • Een voorproefje, waarbij ik alvast mijn favoriete foto van de shoot heb nabewerkt

 • Ik help je bij het uitkiezen van de foto's als je dat zelf erg lastig vindt

 • Na afloop de mogelijkheid om te upgraden naar een groter pakket of extra foto's na te bestellen

 • De uitgekozen foto's worden professioneel in mijn stijl nabewerkt in Photoshop

 • Je ontvangt de foto's op hoge kwaliteit, met en zonder klein logo

 • Een nazorgmail met alle informatie over het bewaren en gebruiken van de foto’s

 • Ook ontvang je een prachtig fotopakket met fotoafdrukken van al jouw uitgekozen foto's + USB-stick

Jouw magische fotoshoot met levenslange herinneringen 

Pakket 'All-Inclusive' horse

7 foto's

Je ontvangt de foto's digitaal en op hoge kwaliteit fotoafdrukken, 6 foto's op 13x19 en 1 foto op 20x30 formaat + een USB in een uniek samengesteld fotopakket.

365,- incl. 21% btw

NIEUW

Pakket 'Best of Both' horse

7 foto's + 2 reels

Je ontvangt de foto's op hoge kwaliteit fotoafdrukken, 6 foto's op 13x19 en 1 foto op 20x30 formaat + een USB in een uniek samengesteld fotopakket, de videobeelden worden professioneel gemonteerd tot reels op bijpassende muziek, tijdsduur 15-60 seconden, deze ontvang je op de USB of mail

435,- incl. 21% btw

* Bovenstaande prijzen zijn incl. 21% btw.

 

* Bij droog weer gaat de fotoshoot door, alleen bij regen wordt deze verzet (zie algemene voorwaarden).

* Wanneer de bloesem eerder of later bloeit wordt de fotoshoot verzet, bij boeking ga je akkoord met de voorwaarden.

* Reiskosten bedragen €0,30/km vanaf postcode 5175 XL Loon Op Zand.

* Het is mogelijk om extra foto's na te bestellen voor €20,- per foto (incl. 21% btw).

* Het is mogelijk om een extra losse reel na te bestellen voor €45,- (incl. 21% btw), geef dit van tevoren aan zodat ik beelden film.

BLOESEMSHOOT BOEKEN

Bedankt voor je boeking bij Bembregts Fotografie! Check voor de zekerheid je even de spam/ongewenste email voor de bevestiging van ontvangst. Of neem contact op via

+31 6 24 84 22 18

bottom of page