top of page
Weds by Bembregts trouwfotografie
Spontane trouwfotografie met een natuurlijke warme sfeer WedsByBembregts Loon Op Zand

Trouwfotograaf in Brabant

Spontane, warme en natuurlijke trouwfotografie

Professionele foto's, verrassingsalbum en een

mini-aftermovie in al mijn pakketten!

Hey hallo toekomstige bruidsparen, gefeliciteerd met jullie verloving! Wat gaaf dat jullie je aan het oriënteren zijn op een professionele trouwfotograaf. Ik vang jullie liefdesavontuur het liefst op de meest natuurlijke, spontane en warme manier mogelijk. Geen stijve poses of geforceerde glimlachen, alleen maar échte momenten vastgelegd op een manier die jullie liefde laat stralen.

Wedsbybembregts award winnende trouwfotograaf
DS9_2460-1.jpg

Wie is Bembregts?

Enthousiast, gepassioneerd, professioneel

Mijn naam is Boukje Embregts en fotografie haalt altijd het beste in mij naar boven! Ik geloof oprecht dat dit is waar ik voor geboren ben; waardevolle momenten vastleggen voor mensen, herinneringen voor het leven meegeven, jou gelukkig maken met foto's waar je altijd al van hebt gedroomd. Het is bij mij allemaal begonnen met de professionele dierenfotografie, maar inmiddels is de vonk ook overslagen naar bruidsfotografie.

Naast het fotograferen werk ik ook al 10+ jaar parttime als biologie docent in het voortgezet onderwijs, ik houd de pubers op een interactieve manier lekker bezig met mijn nerd weetjes over de biologie en alles wat daarmee te maken heeft.

Ik ben in 1993 geboren in Tilburg, heb met mijn vriend samengewoond in Eindhoven en sinds januari 2024 wonen wij in ons paleisje in Loon Op Zand, heerlijk omringd door veel natuur, rust en gemoedelijkheid. Samen met onze Hongaarse Vizsla genaamd 'Nero' (voor niet hondenkenners... dit is misschien wel het knapste hondenras ever) gaan wij er samen graag op uit en genieten we van wat het leven ons te bieden heeft.

 • Facebook
 • Instagram

We zijn een match als
jullie houden van...

...een warme natuurlijke sfeer, spontane momenten, pure emoties en een goed gevoel voor humor

*Een herinnering voor het leven*

Jullie bruiloft is één van de meest speciale dagen in je leven. Je hebt deze dag misschien al weken, maanden of zelfs jaren voorbereid! Je wilt niet alleen op de dag zelf genieten van al dit moois, maar ook de jaren erna nog meegenomen worden naar die geweldige sfeer, emotie, en dat ultieme gevoel van die dag. En JUIST daarom zijn prachtige foto's gemaakt door een professionele fotograaf die hier heel bewust mee omgaat zo belangrijk. Ik zorg ervoor dat die bijzondere herinneringen voor jullie vereeuwigd worden in de foto's van jullie dromen!

*Warmte, spontaniteit en een vleugje gekkigheid*

Ik houd er ontzettend van om iedereen gewoon lekker te laten zijn zoals hij of zij is terwijl ik foto's maak. Pure emotie en oprecht geluk vang je alleen met een camera als niets wordt geforceerd. Laat ik nou net een expert zijn met het opmerken van die kleine spontane momentjes op jullie grote dag. Geen awkward poses of stiltes, maar fijne begeleiding in een ontspannen setting, en een goede dosis humor waardoor het geluk en van de foto's afspat. 

*Mijn vlammetje gaat aan!*

Ik word écht mega enthousiast van prachtige bruiloften, mooie details, een gelukkig bruidspaar met mooie familie die allen jullie liefde komen vieren. Ik vind het heerlijk om anderen blij te maken met mijn foto's, mijn werk, mijn passie, dat is een enorme eer. Mijn fotografen vlammetje gaat op zo'n moment AAN! Hierdoor zorg ik naast het leveren van prachtige foto's, ook voor een gezellige sfeer met veel positiviteit, zodat jullie je nergens druk over hoeven te maken en heerlijk kunnen genieten van jullie dag. 

Chris-Linde-51.jpg

*Jullie mooiste dag verdient pure Foto's: Spontane, warme bruidsfotografie*

Deze gelukkige newly weds heb ik al vast mogen leggen...

En daarom is het extra uniek als je voor mij kiest...

Bruiloft mini-aftermovie

...je ontvangt bij mij naast minstens 300 foto's van jullie grote dag ook een mini-aftermovie! Tussen het fotograferen door maak ik ook korte prachtige videobeelden van jullie. Dit doe ik met dezelfde Nikon systeemcamera als waar ik mee fotografeer. Deze film ik altijd verticaal en in SlowMotion, om een zacht, rustig en dromerig beeld te creëren van deze magische dag.  Het verticale beeld doe ik bewust, omdat verticale beelden veel beter te delen zijn via Social Media. Je ziet dan namelijk de volledige lengte van de video, dit wordt niet bijgesneden en je behoudt de optimale kwaliteit.

Houd rekening met het volgende:

- Ik ben GEEN fotograaf en videograaf in één, was het maar zo'n feest ;-)

Zoek je dus ook een videograaf die bijvoorbeeld de gehele ceremonie filmt of een complete aftermovie levert, dan zul je daar nog naar op zoek moeten gaan.

Een extra speciale herinnering voor jullie..

"Deze herinnering is echt dé kers op de taart!"

Alle highlights van jullie grote dag in 1 minuut!

Investering

Spontane warme trouwfotografie Noord-brabant WedsByBembregts

Vanaf

6 uur fotografie

€1499,-

 • Kennismakingsgesprek

 • Detailgesprek

 • Preview binnen 1 week

 • Verrassingsalbum 25x25, 30x30 of 30x45cm

 • Reiskosten binnen Nederland

 • Minstens 300 zorgvuldig nabewerkte beelden

 • UNIEK: mini aftermovie, 1 minuut, verticaal gefilmd

 • Levering van de beelden in een online beveiligde galerij

 • Genoemde prijzen zijn incl. btw, excl. reiskosten

So... Are you ready for this?

Als jullie op zoek zijn naar bruidsfotografe die niet alleen jullie verhaal vertelt, maar ook een lach op jullie gezicht tovert telkens wanneer jullie de foto's bekijken, dan hoor ik ZEKER bij jullie team. Vraag vandaag nog de trouwbrochure aan, check of jullie trouwdatum nog vrij is, neem contact met mij op en laten we samen een avontuur vol lachende herinneringen beginnen!

WedsByBembregts
Trouwbrochure
2024-2025 aanvragen

Boukje Embregts Trouwfotograaf Weds By Bembregts

Yes de eerste stap is gezet! Onwijs bedankt voor jullie aanvraag, je ontvangt mijn trouwbrochure zo snel mogelijk. Check voor de zekerheid ook de spam als er niks in je inbox verschijnt.

Contactgegevens

info@bembregtsfotografie.com

 

Loon Op Zand, Noord - Brabant

 

Instagram bruiloften: @WedsByBembregts

 

Instagram en Facebook dierenfotografie: @Bembregtsfotografie

bottom of page