top of page
Weds by Bembregts trouwfotografie
Weds by Bembregtswhite.png

Professionele foto's, verrassingsalbum en een

mini-aftermovie in al mijn pakketten!

Hey hallo toekomstige bruidsparen, gefeliciteerd met jullie verloving! Wat gaaf dat jullie je aan het oriënteren zijn op een professionele trouwfotograaf. Ik vang jullie liefdesavontuur het liefst op de meest natuurlijke, spontane en warme manier mogelijk. Geen stijve poses of geforceerde glimlachen, alleen maar échte momenten vastgelegd op een manier die jullie liefde laat stralen.

DS9_2460-1.jpg

Wie is Bembregts?

Enthousiast, gepassioneerd, professioneel

Mijn naam is Boukje Embregts en fotografie haalt altijd het beste in mij naar boven! Ik geloof oprecht dat dit is waar ik voor geboren ben; waardevolle momenten vastleggen voor mensen, herinneringen voor het leven meegeven, jou gelukkig maken met foto's waar je altijd al van hebt gedroomd. Het is bij mij allemaal begonnen met de professionele dierenfotografie, maar inmiddels is de vonk ook overslagen naar bruidsfotografie.

Naast het fotograferen werk ik ook al 10+ jaar parttime  als biologie docent in het voortgezet onderwijs, ik houd de pubers op een interactieve manier lekker bezig met mijn nerd weetjes over de biologie en alles wat daarmee te maken heeft.

Ik ben in 1993 geboren in Tilburg, heb met mijn vriend samengewoond in Eindhoven en sinds januari 2024 wonen wij in ons paleisje in Loon Op Zand, heerlijk omringt door veel natuur, rust en gemoedelijkheid. Samen met onze Hongaarse Vizsla genaamd 'Nero' (voor niet hondenkenners... dit is misschien wel het knapste hondenras ever) gaan wij er samen graag op uit en genieten we van wat het leven ons te bieden heeft.

 • Facebook
 • Instagram

We zijn een match als
jullie houden van...

...een warme natuurlijke sfeer, spontane momenten, pure emoties en een goed gevoel voor humor

*Lachen, Liefde, en een Vleugje Gekkigheid*

Bruiloften zijn een achtbaan van emoties, en ik ben er voor al die momenten. Het lachen, de tranen, en soms zelfs de gekkigheid - ik vang het allemaal! Jullie verhaal is uniek, en het is mijn missie om ervoor te zorgen dat elke foto dat tot uiting brengt.

*Een herinnering voor het leven*

Wanneer je terugkijkt naar de foto's van jullie grote dag, dan wil je weer meegenomen worden naar die ongelofelijk waardevolle momenten. Je wilt diezelfde kriebels weer even ervaren, een traan van ontroering of een lachbui om die gekke momentjes en onvermijdelijke blunders. Van het aankleden van de bruid tot de ceremonie, van de loveshoot tot de foto's met jullie geliefde gasten, ik leg niet alleen beelden vast, maar ook de warmte en de sfeer die jullie dag zo bijzonder maken.

*Mijn vlammetje gaat aan!*

Jullie bruiloft is het hoofdstuk van een nieuw spannend avontuur voor het leven, en ik ben er om dat in beeld te brengen. Geen moment gaat verloren, geen detail wordt over het hoofd gezien. Wanneer ik met mijn camera in mijn hand alle prachtige momenten mag gaan vastleggen, dan gaat er een vuurtje in mij AAN! Mijn doel? Jullie dag vastleggen zoals het écht was: prachtig, warm, en boordevol liefde.

T/m 5 juli 2024 alleen beschikbaar op dinsdagen, woensdagen, zaterdagen, zondagen en mits de agenda vrij is alle dagen gedurende schoolvakanties regio zuid

Vanaf 6 juli 2024 ben ik OOK beschikbaar op vrijdag!

Chris-Linde-51.jpg

*Jullie mooiste dag verdient pure Foto's: Spontane, warme bruidsfotografie*

Deze gelukkige newly weds heb ik al vast mogen leggen...

En daarom is het extra uniek als je voor mij kiest...

Mini-aftermovie

...je ontvangt bij mij naast minstens 300 foto's van jullie grote dag ook een mini-aftermovie! Tussen het fotograferen door maak ik ook korte prachtige videobeelden van jullie. Dit doe ik met dezelfde Nikon systeemcamera als waar ik mee fotografeer. Deze film ik altijd verticaal en in SlowMotion, om een zacht, rustig en dromerig beeld te creëren van deze magische dag.  Het verticale beeld doe ik bewust, omdat verticale beelden veel beter te delen zijn via Social Media. Je ziet dan namelijk de volledige lengte van de video, dit wordt niet bijgesneden en je behoudt de optimale kwaliteit.

Houd rekening met het volgende:

- Ik ben GEEN fotograaf en videograaf in één, was het maar zo'n feest ;-)

Zoek je dus ook een videograaf die bijvoorbeeld de gehele ceremonie filmt of een complete aftermovie levert, dan zul je daar nog naar op zoek moeten gaan.

Een extra speciale herinnering voor jullie..

"Deze herinnering is echt dé kers op de taart!"

Investering

rudigaby-56.jpg
Vanaf
6 uur fotografie
€1499,-
 • Kennismakingsgesprek

 • Detailgesprek

 • Preview binnen 1 week

 • Verrassingsalbum 25x25cm

 • Reiskosten binnen Nederland

 • Minstens 300 zorgvuldig nabewerkte beelden

 • UNIEK: mini aftermovie, 1 minuut, verticaal gefilmd

 • Levering van de beelden in een online beveiligde galerij

 • Genoemde prijzen zijn incl. btw, excl. reiskosten

So... Are you ready for this?

Als jullie op zoek zijn naar bruidsfotografe die niet alleen jullie verhaal vertelt, maar ook een lach op jullie gezicht tovert telkens wanneer jullie de foto's bekijken, dan hoor ik ZEKER bij jullie team. Vraag vandaag nog de trouwbrochure aan, check of jullie trouwdatum nog vrij is, neem contact met mij op en laten we samen een avontuur vol lachende herinneringen beginnen!

Vraag vandaag mijn trouwbrochure aan

DS9_2232-1.jpg

T/m 5 juli 2024 alleen beschikbaar op dinsdagen, woensdagen, zaterdagen, zondagen en mits de agenda vrij is alle dagen gedurende schoolvakanties regio zuid

Vanaf 6 juli 2024 ben ik OOK beschikbaar op vrijdag!

Yes de eerste stap is gezet! Onwijs bedankt voor jullie aanvraag, je ontvangt mijn trouwbrochure zo snel mogelijk. Check voor de zekerheid ook de spam als er niks in je inbox verschijnt.

Contactgegevens

info@bembregtsfotografie.com

 

Loon Op Zand, Noord - Brabant

 

Instagram bruiloften: WedsByBembregts

 

Instagram en Facebook dierenfotografie: @Bembregtsfotografie

bottom of page